onsdag den 5. marts 2014

Bahamas

Vi fandt ud af at der er meget koldt og snevejr i Dallas, så vi ombestemte os og tog til  Miami  i stedet for. I flyveren anbefalede damen som sad ved siden af mig at vi skulle tage til Bahamas/Freeport. Ja hvorfor ikke, der har vi aldrig været. 
Vi tog til Bahamas med en lille brasiliansk flyver (CRJ siger Claus) med American Eagle. 

Vi troede at Bahamas var en del af USA, men det fandt vi hurtigt ud af når vi sad i taxa'en - en gammel Cadillac -  de kører i venstre side! 
Solen skinner og her er en skøn strand. Vandet er frisk og turkisblåt. 

Her er vores hotel. 


I svømmepølen kan man svømme i modstrøm eller medstrøms, ind i grotter og bare rundt på opdagelse. Den er så stor at man behøver bakspejl !!
Hallo hvorfor er der ikke nogen betjening her! Det var her igår. 


Dyrene har krølle på halen, den falder af hvis man prøver at fange den. 
Her står Søren og Arne Petersens Bentley - spændende. Vi begyndte at undre os når vi opdagede et dansk flag og en minde sten foran et af hotellerne. Ind på nettet og vi finder ud af at Arne Petersen er myrdet her for 11 år siden. Han har ejet store ejendomme og hoteller her. Vi spørger personalet hvad der er sket. Ssshy sagde de, det vil vi ikke tale om???? 


Vi lejede nogle cykler og fik os en lang tur ( 20km) på venstre side og i god varme. Uha kan mærke at det er lang tid siden jeg har været ude at cykle. Men det var dejligt. 
Næste gang vil Claus cykle med motor.. 
Skønne farver på husene!
Skønne lobster! Igen. 

Der vaskes og stryges. Vallery tror ikke at jeg kan stryge skjorter! Her får jeg gratis undervisning. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.