mandag den 7. marts 2016

Hawaii/The Big Island



Vi fløj fra Maui til The Big Island/Hilo med Hawaii Airlines på 30 minutter. 
Her er ganske anderledes..... Vi får en bus til at køre med ( man har simpelthen ikke andre biler til udlån) og vi bor i et hus som er meget spooky og mine tanker går til TV serien Twinpeaks. Her skal man tage skoene af inden man går ind i huset. Vi er de eneste gæster. 




Udsigten er kun grønne planter. 
Hehe - det må man kalde en kingsize bed. 
American breakfast - det lyserøde brød er bagt sammen med Guava - smagte ok. 
Krateret. 

Vi bor tæt på den stadig meget aktive vulkan og kører der ud når det er blevet mørkt. Det er altså også meget spooky, her "lugter" men vi er ikke tæt nok på for at mærke varmen, flammerne er dog til at forstå. Fantastisk oplevelse. 
Et billed af den aktive lava der stadig løber. 
Her lava fra begyndelsen af 50'erne
Vi fortsætter ad den eneste vej der er her. Vi får en kop kaffe og Bismarck Masala i et skønt bageri midt i et orgie af blomster og fugle. 


Næste ophold bliver på USA's sydligste punkt - her kaster de unge sig ud fra klippen og kravler op igen på klipperne, for mig noget af en oplevelse. Seje piger og nogle få drenge. Vi fortsætte nordpå og ender op i et turisthelvede Kona - her er ikke til at få et hotel til en acceptabel pris. Her er store plantager af Kona kaffe og kæmpe plantager af nødderne Macadonia. 2 kopper kaffe endte op i en større diskussion om hvordan man drikker kaffe, da man gerne ville putte chokolade i kaffen. At vi kom fra Danmark viste dog lidt respekt og diskussionen endte her med en amerikansk kaffe uden noget og selvfølgelig uden  den store oplevelse.

Vi fandt et hotel efter at have kørt tilbage fra den vej vi var kommet fra. Her boede vi på et hotel som var etableret 1917, gammelt og slidt, uden fjernsyn på værelset, MEN udsigt til en  fantastisk solnedgang og med en restaurant som serverede den mest vidunderlige mad i skønne omgivelser. Her summer det af Hawaii. 


Små lækkerier før hovedretten
Menuen
Opakapaka
Happy
Fjernsynsstuen
Telefonboksen - still working. 

Lidt japaner er der over stedet. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.