fredag den 30. november 2018

Paris i september 2018

Paris er som altid fantastisk. Det er 6:e gang vi er her, i den dejligt centralt beliggende lejlighed i Montparnasse.

Første aften på besøg i vores yndlingsrestaurant med østers, fisk og rejer






Næste dag en gåtur på 12 km rundt. Noget af en nedtur, når vi fandt ud af at kun forudbestilte billetter kunne komme ind til udstillingen “ Atelier Lumiers”, men efter en god frokost på Cafe Chabron som er en cafe med lokaler fra 1800-talet med gaslamper og en zinkbar, gik det hjemad med metroen.



































Dejlig kaffe!
Vi prøver selvfølgelig næste dag igen og heldigvis kom vi ind uden problemer.
Det var en fantastisk oplevelse med billeder Af Gustav Klimt, Hundertwasser og cirkler som er forstørret op i mindst 10 meters højde og samtidig spilleres klassisk musik. Det var meget betagende og jeg tror at jeg klemte en lille tår!













Næste dag stod det katakombernes tegn, vi har prøvet at komme derhen flere gange men den her gang har vi bestilt billetter til en formue men for at slippe at stå i kø i 3 timer!
Vi går ned ad en trappe og det er laaaaaangt derned. Meget spændende gangene er mange og lange. Men der er mange mennesker dernede og man kan ikke forstå hvordan to drenge blev væk i tre dage sidste år. Men det er en helt fantastisk oplevelse at rundt blandt kun en brøkdel af de 6 millioner skeletter som ligger hernede. 













Ingen kommentarer: