onsdag den 1. marts 2017

Cambodia/Koh Kong

Vi er på vej til Cambodia via den sydligste grænsekontrol fra Thailand. Vi afleverer bilen et sikkert sted, ( vores lejede bil må slet ikke køre i Cambodia, desværre ), vi får et stempel i passet og går over til den Cambodianske grænse, hvor kaos hersker i den grad. Her møder vi mange skandinaviske unge turister som er på vej ud til nogle af de cambodianske øer - som skulle være fantastiske. Der er virkelig tummel om visa og hvormeget det koster - vi har gjort det hjemmefra, så inge problemer her. Videre transport fra grænsekontrollen og ind til byen Koh Kong ender i en altfor dyr taxa, men hvad gør man ikke for at komme væk fra gribbene. Det tog virkelig på kræfterne. Vores hotel ligger ved floden og der er dejlig udsigt. Værelset er billigt 20$ og vi overnatter her i 2 nætter. Her er anderledes end i Thailand. Her er transportmidlet knallert eller cykel, ikke ret mange biler i den lille by.
Her er beskidt og det lugter, men man smiler til os og de små børn siger Hello til os. Her taler man bedre engelsk end i Thailand, lidt underligt, men positivt. 
Den kaotiske grænsekontrol.
Find Claus.
Receptionen på vores hotel
Vi går en tur i byen
Vi havner i et marked med råbende kvinder som sælger dagens fangst. De er meget farverige.
Grønsager er der nok af.
Her er den lokale fjernsynsstue. Det er gratis.....
Her bestiller vi kaffe - et typisk turiststed. Aldrig har jeg smagt noget så rædsomt, bliver nødt til at levne og kage har de heller ikke!
Ja her er beskidt!
Udsigten fra værelset, den er smuk.
Masser af larmende både.
Her får vi morgenmad med skøn udsigt.
Men kaffen smager skrækkelig - meget tyk i konsistensen og lidt chokoladeagtig - lidt overdrevent Bailey bismag. Ja, ja man kan jo også bestille te.....
Noget helt andet end den fiskerby som vi kom fra.

Dansk øl!
En cambodiansk statue af en kvinde - hun står på den eneste rundkørsel i byen. Den symboliserer nok de arbejdsomme kvinder i Cambodia som har stået model til meget. 
Der er børn overalt - her med sutteflaske og iPhone! 
Her er der formiddags limedrink og te hos "Fat Sams Bar". Ham - Sam - kom lige forbi og hentede en af børnene på knallert som skulle i skole. Han er fed!
Vores bombastiske hotel.
Disse figurer er sat op overalt - dem bliver man glad af at kigge på. 
Nu tager vi tilbage til Thailand og vores bil. Fortsætter med at køre lidt rundt og se på det Thailand hvor inge turister har fundet vej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.