onsdag den 2. januar 2013

Darwin


Darwin er en by med 120.000 indbygger og opkaldt efter Charles Darwin – en smuk by. Der er en lille gågade, masser af backpackerhoteller og unge mennesker. Her er meget varmt – 35 grader og fugtigt. Vi har kørt byen rundt i vores lejede bil – en Holden – aldrig hørt om mærket, men den er 6-cylindret, automat gear,stor motor af Buick og den lyder bare godt….   Den er stor og jeg kan næsten ikke se ud af vinduet.
 

Her har vi set en stor flok kængurus og mange spænende fugle som flyver rundt og skriger.
 
 Hotellet vi bor på ligger et  lille stykke fra centrum – men her er både indkøbscenter og gode restauranter. Jeg har fundet Zoegas kaffe i en af butikkerne.
 
 
 
  Nytårsaften gik vi ind til byen for at få lidt motion – det var hårdt. Waterfront var fyldt med mennesker som hyggede sig  med underholdning og senere et fantastisk nytårs fyrværkeri. Her var virkelig gang i byen.
 

Vi har været ude at kigge på landskabet som er fantastisk grønt og tiltalende, men…. man skal ikke gå på græsset på grund af slanger, man må ikke bade på grund af store saltvands krokodiller og livsfarlige jellyfish. Vi har set 5 meter lange krokodiller hoppe op ad vandet for at få fat i et stykke kød som blev tilbudt af søde piger fra vores båd, et imponerende syn. Her er dyr overalt.
 
 
 
 
 
 
Crocodille Dundee – han er her over det hele. Mændene har samme støvler, hat og sprog …. Nogle gange kan man bare ikke forstå hvad de siger. Store 4WD – biler eller en Harley.  Kvinderne, ja det skal jo passe sammen. Korte nederdele, højhælede sko og nogle mere runde end andre. Byen er meget charmerende og varm.  
Imorgen flyver vi til en mineby som hedder Cove og videre til Cairns.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.