mandag den 21. januar 2013

New Caledonia 3



Vi kører nu rundt som om vi kender øen og byen. Vi bor pt på 9.etage med udsigt over byen, stranden, vandet og swimmingpoolen. Lækkert, dog skal der jo være lidt salt i bægeret – her forleden aften ved midnat begyndte brandalarmen at hyle lige når vi faldt i søvn. På med tøjet, ud på gangen og ned ad trappen sammen med kvinder, mænd og halvsovende børn. Vi nåede aldrig bunden før alarmen blev aflyst – puha der er langt ned. Det var nogle som åbenbart havde leget lidt på 3.etage.
Gå på line ved stranden
                                                      Udsigten fra vores værelse
Udflugt til 10 fantastiske skulpturer af træ i en skøn naturpark med hyldeset til stammefolket – var en fascinerende oplevelse.
Mange store skulpturer
Så store..
Smukt
En værre en



Claus fandt ud af at der boede en radioamatør i byen med kaldesignalet FK8DD (meget sjældent), det viste sig at det var en mand fra Tahiti som var indvandret til øen for 40 år siden, han har mange store antenner i haven og på bilen – det var en anderledes oplevelse, han er pensioneret kystradiotelegrafist. Vi opsøgte ham i hans hjem og fik en hyggelig snak, hvilket resulterede i en aften aftale med bordbøn, snak og mad ved siden af vores hotel. Hans kæreste (også fra Tahiti) var tidligere Hawaidanser med laaaaangt smukt hår.   Skøn aften.

Dagen i dag startede med ”waterfitness” i swimmingpoolen sammen med 20 franske damer. Efter at instruktøren have kysset alle damerne på begge kinder startede denne midaldrende muskuløse herre en 45 minutter lang intensiv træning i vandet. Han holdt øje med mig så ikke noget med at fise den af under vandet. Hold da op hvor jeg trænger til at røre mig. Det var godt og dejligt. Claus har også været ude at svømme og nyde det dejlige vand.
Udenfor vores hotel ligger der en smuk koralø – Canard Island – den har vi sejlet over til i dag. Den er ikke ret stor – det tager 10 minutter at gå rundt den. Vi kunne fint se de dejlige fisk pile rundt mellem korallerne. Den fantastiske turkise farve vandet har her, er betagende og man kan ikke holde op med at kigge på det.
Bagefter fik vi citronkage og kaffe – det smager skønt i varmen.
Canard Island

Citronkage af den bedste slags
Rejsen indtil nu - klik for større billede 


Nu drager vi videre til Auckland i New Zealand, en anden temperatur og natur regner jeg med. Så vidt vi er informeret er der kun 25 grader varmt – det bliver dejligt. 

1 kommentar:

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.