torsdag den 28. februar 2013

Singapore


Singapore – here we come!
Efter en laaang nat kom vi til et solrigt og varmt Singapore. Her er dejligt og så meget at se – vi er overraskede, ja vi bliver næsten stressede over at se hvor meget her er at opleve. Her er grønt, velplejede rabatter, skønne pink bougainvillea hele vejen ind til vores hotel. Overalt overraskes man over orden og alligevel ikke. Bugis street er et inferno af mennesker, farverige boder og masser af frugt og grønt, der er en råben og skrigen om tilbud enten dit eller dat. 

Dagens krabber


Overvældende, store buddhaer, farverige hindutempler her er alt i en stor blanding. Orchad Road her er så mange varehus at det er umuligt at tælle dem. Louis Vutton og alle andre kendte mærker slås om pladsen og opmærksomheden. Det er lidt som om man går på Champs Elysse i Paris bare større og grønnere.   Her er højhuse overalt – ellers ville der ikke kunne bo så mange mennesker – 5 millioner indbygger på denne lille ø.  Vi bor midt i alt dette på YMCA’s dejlige sted. Tak Lasse for anbefaling – her er alt hvad man kan ønske sig og enda en stor swimmingpool på taget. Apropos tage… et af Singapores kendetegn er at man simpelthen har bygget 3 huse med et stort skib foroven! Ser helt vildt ud

Om aftenen er der gang i byen ved floden, her kan man købe sig til en tur i en kugle hvor man kan i frit fald opnå 5 G – ja og hvem gider det!men farligt ser det ud og så koster det 45 Singapore dollers – 200 kroner. Vi har kastet os over Singapore Slings i stedet for de smager skønt i varmen – men man skal passe på – en er nok. 
Singapore Sling

 Næste gang vil vi prøve den orginale på Raffles hotel med pænt tøj – hvor den oprindelige stammer fra.  China town er en farverig bydel – her kan man også købe alt… og spise dejlig frokost. Her kan man også spise hønsefødder og frøer - vi holder os til det kendte med ris eller pasta.
Kina mad


  På floden tøffer små både rundt og man ser Singapore fra en anden side.  Her har de en velfungerende metro som tog os ud til waterfront, hold da op så flot. Store krydstogtsskibe, svævebane, fornøjelses ø med alle former for leg – også Universal studio. Vi ville ønske at der var mere tid – her er så meget at opleve og se.
5 skønne damer
Rulletrappe op til parken!

Efter 2 overnatninger sidder vi igen i flyet til Dubai og snart er vi hjemme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.